Wat anderen zeggen

Wat anderen zeggen


“Enkele maanden geleden ben ik gecrasht, uitgevallen, … of hoe je zoiets ook noemt. De eerste twee maanden was ik in begeleiding bij een psycholoog die me goed heeft geholpen om het diepe verdriet te verwerken, maar ik voelde dat hij me niet tot de kern van mijn probleem kon brengen: waarom was mij dit overkomen en vooral hoe zal ik dit kunnen vermijden in de toekomst?  Op een avond hoorde ik Walter vertellen over NLP en ik besloot om het te proberen. Ik heb een intakegesprek gehad en drie sessies NLP en het heeft me ontzettend geholpen. Ik had vroeger al veel gelezen rond geweldloze communicatie, het  enneagram,…. en bij Walter vielen voor mij alle puzzelstukjes op zijn plaats. Alles wat me tot nu toe was overkomen in mijn leven, kon ik nu plaatsen, alles wat ik had gelezen in boeken, begreep ik nu echt en ik wist nu ook waarom sommige stukken uit die boeken me zo hadden geraakt. Walter heeft me leren begrijpen waarom bepaalde situaties moeilijk voor mij zijn en hij heeft me  handvaten gegeven om op zulke momenten bij mezelf te blijven, me niet te verliezen.  Ik weet niet wat me juist het meest heeft geholpen: zijn oprecht, niet beoordelend en actief luisteren, het feit dat hij doorzag hoe ik functioneerde en het me heeft kunnen doen inzien of de NLP technieken om hier mee om te gaan.  Ik vermoed de combinatie van de drie. Ik ben blij dat ik de stap naar het onbekende NLP heb durven zetten en ben er zeker van dat de sessies bij Walter me in mijn verder herstelproces en in mijn verdere leven nog ontzettend zullen helpen.”

 

I. uit Kapellen

“Toen ik voor de eerste keer bij je binnenstapte voelde ik me een beetje onwennig. Vliegangst is toch niet zo maar een probleem. Het beperkte me tot autovakanties binnen Europa. Dankzij jouw aanpak met de gevoelsomdraaitechniek stap ik nu gerust in een vliegtuig en ben ik drie maanden geleden voor de eerste keer naar mijn neef in Lissabon gevlogen. Tijdens de vlucht heb ik de techniek nog eens stilletjes toegepast omdat ik wat nerveus werd en ik voelde me op slag weer gerust. Bedankt Walter!”

 

E. uit Antwerpen

 “ Dankzij de hypnosesessie bij Walter Lathouwers ben ik nu reeds 5 maanden gestopt met roken. Ik voel me steeds beter worden“

 

E. uit Lier

"NLP daar had ik nog nooit van gehoord. Tot mijn dochter (die maatschappelijk werkster is) vond dat het welletjes was met mijn angsten en huilbuien. Na mislukte pogingen bij een psychologe die me enkel maar angstremmers wilde opdringen, was ik echt ten einde raad. Dit was geen leven meer. Ik durfde nergens meer naartoe. Zelfs thuis in mijn veilige cocon kreeg ik angsten. Angst voor de angst. Toen heb ik alle moed bijeen geraapt en ben ik ten rade gegaan bij Walter. Ergens kon ik me herinneren dat hij NLP deskundige was. Bij het intakegesprek stond ik versteld van de mensenkennis die hij had en hoe goed hij kon luisteren en vaak nagels met koppen sloeg. Walter legde in erg duidelijke taal uit wat NLP precies betekende en hoe hij me zou kunnen helpen. Alleen het woord trance (zeer lichte weliswaar) boezemde me angst in. Dit was voor mij immers controle verliezen en dat was nu net een van mijn grootste angsten. Telkens we de relaxatie gingen doen (lees in zeer lichte trance gaan) ging mijn hart net sneller kloppen. Maar omdat ik me zo op mijn gemak voelde bij Walter durfde ik ook te zeggen wat dit met me deed. Onmiddellijk paste hij zijn technieken aan, zodat het voor mij echt wel relaxerend werd. Per sessie legde hij me een tool uit die me zou helpen om mijn angsten te overwinnen. Samen oefenden we dan zodat het voor me duidelijk werd. Ik kreeg ook een CD mee naar huis waar alle tools duidelijk op werden herhaald. Na vijf sessies had ik voldoende hulpmiddelen meegekregen om zelf verder te kunnen. Zijn nu alle angsten verdwenen? Nee, maar ik kan er wel veel beter op in spelen en heb al aanzienlijke stappen vooruit gezet met af en toe een stap achteruit. Wat heel logisch is vermits ik het jaren heb opgebouwd. Wat me vooral heel erg geruststelt is dat ik levenslange nazorg krijg van Walter indien ik daar nood aan zou hebben. Met deze boei in het achterhoofd, stap ik weer moedig en positief ingesteld de toekomst tegemoet. Bedankt Walter!"

B. uit Kapellen

Laatste nieuwtjesSinds kort bied ik in mijn praktijkruimte ook Reiki behandelingen aan. Maak vrijblijvend een afspraak voor een consultatie en kom te weten hoe ik u kan helpen met mijn persoonlijke aanpak   

Praktijkruimte


 

Vijfhoeklaan 8

B-2960 Sint-Job-in-'t-Goor

T +32 468 20 88 72

BTW BE 0700.289.520