Reiki

Reiki


 

Reiki is het Japans woord dat “Universele Levensenergie” betekent: de energie waaruit alles is opgebouwd.  ‘Rei’staat voor het universele ‘Ki’ staat voor energie De meeste van de vele mensen die Reiki hebben ervaren op de wereld zullen het er over eens zijn dat “universele levensenergie” maar een summiere omschrijving is van de buitengewone kracht van Reiki. Grandmaster Takata benoemde het daarom ook “God-power”.

 

Hawayo Takata, de vrouw die het Usui Systeem van Reiki buiten Japan bracht, schreef in haar vroege dagboek het volgende: “Deze kracht (Reiki) is onvoorstelbaar, onmeetbaar en omdat het een universele levenskracht is, voor mens en dier niet te vatten. Toch ontvangt ieder levend wezen, wakend of slapend, er dagelijks de zegeningen van.” De enige manier om te weten te komen wat Reiki werkelijk doet, is door een Reiki-behandeling te ontvangen.

Door zachte handoplegging geef ik de universele energie door  De Reiki behandeling die ik geef zijn helend, vervangen geenszins de medische noden, maar zorgen ervoor dat jouw frequenties terug in synergie komen met de universele frequenties die in de kosmos aanwezig zijn. Ze versterken onder andere het immuunsysteem en brengen je lichamelijk en emotioneel terug in balans.


De natuur rondom ons heeft geen benul van tijd en hoeft niet na te denken om die frequenties te ontvangen. Toch leven, groeien en herstellen alle levende organismes door die energie. Alle planten en dieren worden er door gevoed. Dus ook wij mensen. Wij zijn allemaal een onderdeel van dit grote geheel dus kunnen gebruik maken van de Reiki. 

"Reiki is de levensenergie, de kracht om je om te draaien en de moed om te kiezen voor de nieuwe wereld die voor je openligt." - Takata

Laatste nieuwtjesSinds kort bied ik in mijn praktijkruimte ook Reiki behandelingen aan. Maak vrijblijvend een afspraak voor een consultatie en kom te weten hoe ik u kan helpen met mijn persoonlijke aanpak   

Praktijkruimte


 

Vijfhoeklaan 8

B-2960 Sint-Job-in-'t-Goor

T +32 468 20 88 72

BTW BE 0700.289.520