Over mij

Over mij

Biografie

 

Mijn naam is Walter Lathouwers. Mensen helpen hun ware pad te vinden is mijn passie. Omgaan met mensen, luisteren zonder te oordelen, helen met veel empathie, liefde en humor. Een kordate doch zachte aanpak zijn de kernprincipes die ik tijdens alle sessies in mijn praktijk hanteer.

Opleidingen


NLP Master Practicioner/Coach Licensed by The Institute of Unconventional Wisdom by Joost Van der Leij (NL)


NLP Master Practicioner/Coach Licensed by Dr.Richard Bandler’s International Society of NLP (USA)


Reiki natural healer Practicioner Licensed by Usui Shiki Ryoho Reiki Society (Japan)

Levensvisie


Sinds mijn geboorte lag mijn levenspad gespreid. Ik heb door dit pad te volgen geleerd en begrepen.  Ik ben ontzettend dankbaar voor wat ik geleerd heb van alle mensen die met mij hebben meegestapt, gewandeld, gewerkt, gelachen, geweend, verdragen, bedrogen en vooral liefgehad. Ook ben ik dankbaar voor diegenen die dit nu en voor de rest van mijn leven gaan doen. Ook de dierbaren die dit leven hebben verlaten maar die ik nog altijd heel dicht bij me voel. Het zijn ook zij die gemaakt hebben van wie ik ben. Ik wil jou met mijn kennis, ervaring, liefde en humor helpen om je ware pad te vinden. Ik ben er zeker van dat het volgen van wat je echt wil in het leven je gelukkig maakt.


Ik word zelf happy van het helpen richten van mensen. Jou helpen om door moeilijke periodes heen te komen. Op mentaal vlak leer ik je onder andere hoe je een slecht gevoel (depressie, burn out, angst, verslaving,...) vervangt door een neutraal en daarna goed gevoel. Het hypnotisch karakter van deze oefeningen zorgt ervoor dat je onbewustzijn de goede suggesties en de juiste manier oppikt om je snel beter te voelen.


De Reiki behandeling die ik geef zorgt ervoor dat je lichaam in synergie komt met de kosmos oftewel de grote energie die rondom en in ieder levend wezen aanwezig is. Deze universele energie (Rei = universeel Ki = energie) wordt door middel van zachte handoplegging door mij aan jou doorgegeven. De frequenties in jouw lichaam worden daardoor gelijk gezet aan de frequenties van de kosmos. Wat erop volgt is dat je zowel lichamelijk als mentaal in balans komt. Je immuunsysteem wordt erdoor versterkt en er ontstaat een heling die je positieve energie geeft en al de negatieve energie uit je lichaam verwijdert. Deze behandeling vervangt geenszins een medische behandeling die je van de traditionele geneeskunde ontvangt maar ze kan er perfect naast gegeven worden. Deze oorspronkelijk Japanse healing is een weldaad voor zowel lichaam als geest. Het resultaat is dikwijls wonderlijk te noemen…

Laatste nieuwtjesSinds kort bied ik in mijn praktijkruimte ook Reiki behandelingen aan. Maak vrijblijvend een afspraak voor een consultatie en kom te weten hoe ik u kan helpen met mijn persoonlijke aanpak   

Praktijkruimte


 

Vijfhoeklaan 8

B-2960 Sint-Job-in-'t-Goor

T +32 468 20 88 72

BTW BE 0700.289.520